ALLA PRISER INKL MOMS

LAN isolator

3 900,00 kr

UTGÅR

ERSÄTTS AV

Slut i lager

Artikelnr: CAB-LAN-ISO Kategori: Etikett:

Beskrivning

RLI-1GB-TripleC

Eliminerar störande nätverksljud för ljudöverföringen 

RLI-1GB-TripleC använder PC-TripleC för ledaren och fluorharts som har utmärkt relativ permittivitet och anpassad till ultraljudets överföringshastighet som appliceras på isoleringen och kopparfolie som har utmärkta skärmegenskaper inom ljudets frekvensområde. Skärmen förhindrar starkt intrång av externt ljud.

Den nya drömledaren PC-Triple C tillverkas med smidesmetoden och utvecklad som världens första dedikerade ljudledare. ACOUSTIC REVIVE kommer att använda denna PC-Triple C för alla kablar i framtiden. PC-Triple C använder en speciell OFC (syrefri koppar) som helt avlägsnar föroreningar i storleksordningen mikron som råvara och justerar korngränsernas riktning till elflödets riktning med smidesmetoden, som är en japansk design.
Dessutom har det inre gruset som var oundvikligt även med PCOCC, som är ett enda kristallmaterial, eliminerats genom smide och ledartätheten har förbättrats till den yttersta gränsen. Ljudkvaliteten är hög densitet som jag aldrig har upplevt tidigare.

Nio av tio som provat denna produkt är mycket nöjda!

* PC-Triple C är en akustisk ledare enligt patent nr 5871985.

Sänker överföringsbuller till en förvånansvärt låg nivå

I nätverksljud distribueras brus som genereras av varje enhet som NAS, nav och nätverksspelare genom LAN-kabeln, vilket försämrar ljudkvaliteten avsevärt.
Dessutom blandas externt ljud in via Internet-linjen, vilket minskar ljudkvaliteten.
RLI-1 kombinerar en isoleringstransformator och en choke-spole som sänker transmissionsbruset.
Som du kan se av mätresultaten har den en mycket högre bulleravlägsnande än medicinska LAN-isolatorer som endast använder isoleringstransformatorer.

Dessutom, till skillnad från medicinska isolatorer, finns det inga biverkningar som en känsla av dynamik eller dämpning av energi, så ju mer antal desto högre SN-förhållande och desto större kan effekten uppnås.