ALLA PRISER INKL MOMS

Harmony Design DAC D90

12 000,00 kr

En svensk DAC med hörlursförstärkare

Slut i lager

Artikelnr: AUF-D90 Kategori:

Beskrivning

D90 heter DAC enheten från Harmony Design. Detta är den nya modellen. Det smarta är att den digitala delen är på ett eget kretskort. Utvecklingen inom DAC, går relativt fort och det kommer nya integrerade kretsar hela tiden, som anpassas till koncept och nya standarder.
Med D90 behöver du inte köpa en helt ny DAC varje gång. Du kan enkelt uppgradera med ett nytt digitalkort, den dagen det blir aktuellt. Allt gällande den analoga delen samt strömförsörjningen är samma och här finns inte behoven att uppgradera. Mycket smart lösning! Inte nog med det, så har D90 en inbyggd hörlursförstärkare med egen anslutning. Volymkontrollen är även praktiskt att ha.

Balanserade utgångar möjliggör bästa brusförhållanden.

Återigen så får man mycket för pengarna. Denna DAC är verkligheten i världsklass!

Tekniskt så räcker D90 till och lite mera. Antal bitar är 32 och den samplar med max 192 kHz. Dagens populära format som FLAC är ofta 24/96 och denna DAC klarar upp till 32/192. Med denna modul kan du ladda ner originalformat från studion, om du så vill. Och som sagt, den dagen tekniken utvecklas, så räcker det med att byta ut digitalkortet för att uppgradera enheten. Härligt smart!

D90 använder ett alldeles nytt 32 bit dac chip från AKM. Usb ingången är asynkron och samplar 192 khz. Förutom usb ingång så finns det ingångar för koaxkabel och toslink.

Innan dataströmmen omhändertas av dacchipet så rensas data från jitter med hjälp av en PLL stabiliserad klocka.

För att ett dac chip skall kunna fungera optimalt så är det viktigt att dess spänningsmatning är så ren som möjligt. D90 använder vår diskret uppbyggda regulator tillsammans med en stor filterbank.

D90 är eloxerad i svart eller natur. Sidor finns i olika trädslag: körsbär, valnöt, bok eller lönn. Som en snygg möbel!

Ladda ner brochyr i pdf

Mer att läsa om D90

Ytterligare information

Vikt 0,00000000 kg

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Harmony Design DAC D90”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *